Avenida Juan Carlos I 20 Appartement 119, 35660 Corralejo, Spanje
(+31) 640949894
Reserveren

Restaurants

Restaurants en bars.

Kies je ervoor om buiten de deur te gaan dineren? Casa Ocho Años heeft een top 10 geselecteerd, wel zo makkelijk.

Fuerteventura is een paradijs voor visliefhebbers. In elk vissersdorpje vind je wel een visrestaurant waar de vangst van de dag wordt geserveerd. Je krijgt meestal royale porties, opgediend met een salade en Canarische aardappelen. De lekkerste vis eet je in vissersdorpen als El Cotillo.  Op Fuerteventura heeft men een eigen variant van het Spaanse rijstgerecht Paella waarin zowel kip en konijn als mosselen en garnalen bereid worden. Populaire desserts zijn karamelpudding, geflambeerde bananen of een zoet mengsel van honing met amandel. Deze Spaanse lokale toppers mag je dus niet vergeten!

Maar ook de internationale gerechten zijn bijzonder smakelijk op het eiland. Je kunt er bijvoorbeeld ook heerlijk Italiaans eten, of gewoon een goede Argentijnse biefstuk!

Aanbevolen restaurants door casa8anos.com

Diner

Ontbijt/Lunch

Wereldberoemde geitenkaas!

Het belangrijkste exportproduct van Fuerteventura? Geitenkaas! De majorero kaas is dé specialiteit van het eiland en staat bij bijna alle (Spaanse) restaurants op de menukaart. De wereldwijd geprezen kaas heeft zelfs een beschermde status. Zoek buiten de resorts naar kleine boerderijstalletjes die hun eigen Majorero verkopen. De locals gaan meestal naar het dorp Tindaya. De ultieme manier om van Majorero te genieten is gegrild met wat Canarische palmhoning. Bij het Majorero Cheese Museum kun je een uitstapje maken en alles over deze kaas te weten komen.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Scroll to top