Avenida Juan Carlos I 20 Appartement 119, 35660 Corralejo, Spanje
(+31) 640949894
Reserveren

Over Casa Ocho Años

Even voorstellen...

Wij zijn Klaas en Nanda…
… en stellen ons en het appartement graag aan je voor!

Wij wonen en werken in Nederland en brengen onze kerstvakantie bij voorkeur door in zonniger oorden. Tijdens onze eerste vakantie op Fuerteventura aan het einde van 2017 voelden wij meteen de juiste ‘vibe’. De zachte temperatuur in die tijd van het jaar op een vliegtijd van ruim vier uur, evenals de gemoedelijke sfeer, de ruige natuur (het vulkaanlandschap en de eindeloze oceaan met prachtige stranden) en de kleinschaligheid van het toerisme trokken ons erg aan.

Eind december 2018 gingen we weer, het was immers goed bevallen, en toen kwam dit appartement op ons pad. We hoefden niet lang na te denken voor we het avontuur in stapten. Inmiddels hebben we Fuerteventura in alle seizoenen van het jaar bezocht en het constante klimaat met temperaturen tussen de 20 en 30 graden is werkelijk heerlijk!

Ook leren we het eiland steeds beter kennen en willen we de leuke plekjes die we al ontdekt hebben graag delen,  evenals het appartement dat wij gedoopt hebben tot ‘Casa Ocho Años’. Een persoonlijke naam, omdat wij op het moment dat wij het kochten acht jaar samen waren.

Wij wensen je veel plezier bij het lezen van de mogelijkheden en vertellen je graag meer!

Hasta pronto!

Scroll to top