Avenida Juan Carlos I 20 Appartement 119, 35660 Corralejo, Spanje
(+31) 640949894
Reserveren

Reistips over Fuerteventura

Handig om te weten.

Het is het hele jaar door aangenaam weer op Fuerteventura. Ben je niet gebonden aan schoolvakanties, dan scheelt het qua vluchtprijzen enorm om buiten die tijden je vakantie te boeken.

Vlieg info

Level vliegt het hele jaar door iedere zaterdag van Amsterdam naar Fuerteventura v.v. op mooie tijden (niet heel vroeg, niet heel laat) en tegen redelijke tarieven.

Transavia vliegt het hele jaar door iedere dinsdag, donderdag en zondag van Amsterdam naar Fuerteventura v.v. De vliegtijden zijn niet altijd hetzelfde en op dinsdag en donderdag kom je laat aan in Amsterdam.

Easyjet vliegt tijdens de wintermaanden (november t/m maart) twee keer per week, nl. op woensdag en zondag van Amsterdam naar Fuerteventura v.v.

Het kan ook interessant zijn om vanaf vliegweld Düsseldorf – Weeze (D) te vliegen naar Fuerteventura.

Soms kan het geld schelen om via Lanzarote te vliegen, van daar neem je de bus naar de haven en ga je met de ferry naar Corralejo, waar Casa Ocho Años op loopafstand te bereiken is.

Een uur tijdsverschil

Op Fuerteventura is het één uur vroeger dan in Nederland.
Houd rekening met het huren van een auto op het vliegveld. Check altijd de lokale aankomsttijd op de luchthaven.

Vervoer op Fuerteventura

Het is erg comfortabel en niet zo duur om met een auto Fuerteventura te verkennen; je reserveert van tevoren (wij hebben goede ervaringen met TopCars.) Je rijdt in een half uur van de luchthaven over de prachtige wegen naar Corralejo.

Openbaar vervoer (bus)

Je kunt vrij gemakkelijk met de bus van de luchthaven naar Corralejo reizen. Dit duurt uiteraard wat langer dan met de auto, maar je bent een stuk goedkoper uit. Je neemt bij het vliegveld lijn 3 naar Puerto del Rosario, en daar stap je over op lijn 6 naar Corralejo. Ook voor dagtripjes over het eiland is de bus een goede optie.

 

Hulpmiddelen op Fuerteventura

Ben je niet zo goed ter been, dan kun je een rollator of een rolstoel huren. Heb je iets anders nodig waarin het appartement niet voorziet? Het is bijna altijd wel te huur. Zie bijvoorbeeld: mobility Fuerteventura.

Scroll to top