Avenida Juan Carlos I 20 Appartement 119, 35660 Corralejo, Spanje
(+31) 640949894
Reserveren

Reserveren

Online

Boeking aanvragen

Casa Ocho Años is in principe te huren door twee personen. Op aanvraag is er een extra bed voor een niet al te groot persoon.

In onderstaande kalender selecteer je alle dagen waarop je het appartement wilt reserveren. Na het invullen en versturen van het contactformulier krijg je een automatische ontvangstbevestiging en nemen wij daarna contact met je op.

* Prijs per nacht: € 50,00 met een minimum van vier nachten
* Extra persoon per nacht: € 15,00
* Prijzen zijn inclusief ontvangst en eindschoonmaak
* In- en uitchecktijden: in overleg

Ontvangst Casa8Anos:

Bij aankomst in Corralejo Sun (zo heet het complex waar het appartement zich bevindt) word je ontvangen door onze Nederlandse vriendin Diana. Zij beheert het appartement en bij haar kun je ook terecht als er een probleem is tijdens je verblijf.

Haal- en brengservice luchthaven
De makkelijkste en snelste manier om van de luchthaven naar Casa Ocho Años te gaan is per taxi. Wij kunnen deze voor je regelen voor € 70, heen en terug. Je kunt hier bij de boeking al voor kiezen, maar als je het nog niet weet mag dat uiteraard ook op een later moment. Indien je gebruik wilt maken van deze dienst kun je deze selecteren bij de reservering.

* Bij het versturen van een boekingsaanvraag stem je in met onze algemene voorwaarden en huurovereenkomst. Deze kun je bij ons opvragen indien gewenst is. Na de online reservering brengen we je snel op de hoogte van alle informatie over het appartement.

Kalender word geladen……
Powered by Booking Calendar
– Beschikbaar
 
– Gereserveerd
 
– In behandeling

Scroll to top